Wie zijn wij

Arkansas garage is een allround Garagebedrijf, gevestigd in Overvecht te Utrecht.  Arkansas garage biedt  alles op het gebied van onderhoud en reparatie aan een personenauto of een kleine bestelwagen.

Wij zijn een niet merkgebonden autobedrijf, waar kwaliteit voorop staat en full service dienstverlening wordt geboden. Een allround autobedrijf waar u terecht kan voor alle soorten onderhoud, 3D uitlijnen, APK keuringen en reparaties aan uw personenauto en/of bedrijfswagens. Wij hanteren zéér scherpe onderhoudstarieven.

Arkansas garage is in bezit van zeer moderne Bosch diagnose apparatuur waarmee wij auto's kunnen uitlezen. Storingen, diagnose en het resetten van onderhoudsintervallen kunnen wij verhelpen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in banden en uitlaten.

Door de toenemende groei van ons bedrijf, worden wij met de dag groter en leveren wij steeds meer diensten die ten goede komen voor al uw auto onderhoud en reparaties.

Bij Arkansas garage heeft u altijd de mogelijkheid om te wachten tot de auto klaar is, dit kan onder genot van een vers bakje koffie en draadloos internet. Maar ook de auto afleveren is geen probleem, wij bellen u altijd op als de auto klaar is.

Als u een eerlijk en betrouwbaar advies wilt, kom dan snel eens langs of neem contact met ons op

Timber by EMSIEN 3 Ltd BG
replika rolex replica uhren rolex replica replica watches replicas de relogios replica rolex watches replica rolex hublot replica richard mille replica rolex replica