Airco reparatie en vullen

Elk aircosysteem verliest een kleine hoeveelheid koudemiddel, 10-15% per jaar. Dit wordt voornamelijk veroorzaakt door lekkage bij de aansluitingen van de leidingen en bij de compressor.

Net als de motor van uw auto heeft ook het aircosysteem onderhoud nodig. Wij hebben de juiste specialisten en de apparatuur in huis om u daarmee van dienst te kunnen zijn. Zowel in de zomer als ook in de winter.

Tip: belangrijk is dat u de airco regelmatig gebruikt. Hiermee wordt lekkage, door een te lang stilstaande compressor, voorkomen en blijft het systeem optimaal functioneren.

Te weinig koudemiddel en/of compressorolie:
Als er te weinig koudemiddel en/of compressorolie in het airco systeem aanwezig is zal de airco bijgevuld en gecontroleerd moeten worden. Om het airco systeem te vullen zal deze als eerste leeg gemaakt worden om vervolgens het systeem met de juiste hoeveelheid koudemiddel en compressorolie te vullen. Ook de juiste druk is hierbij erg belangrijk. Tijdens het vullen kan er detectie vloeistof (UV - vloeistof) worden toegevoegd om zo het airco systeem met een speciale bril en ultraviolet licht op lekkage te controleren. Een andere manieren om het systeem op lekkage te controleren is een waterstof lekkagetest.

Timber by EMSIEN 3 Ltd BG
replika rolex replica uhren rolex replica replica watches replicas de relogios replica rolex watches replica rolex hublot replica richard mille replica rolex replica