0302619929

info@arkansasgarage.nl

Hudsondreef 5, Utrecht

Kies Arkansas garage

Regelmatig onderhoud is een verstandige keuze. Net als de keuze voor Arkansas garage voor onderhoud en controle. Arkansas garage staat voor kwaliteit en service. Niet voor niets zijn alle Arkansas garages aangesloten bij BOVAG en RDW-erkend. Arkansas garage hanteert daarnaast een eigen kwaliteitsplan, waarvan de eisen hoger liggen dan die van BOVAG. Arkansas garages werken uitsluitend met goed opgeleide monteurs, die bovendien regelmatig worden bijgeschoold. Hierdoor zijn ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen ze iedere auto onderhouden.

Eerlijke en transparante prijzen

Bij Arkansas garage betaalt u een eerlijke prijs en dat is bijna altijd ook een scherpe prijs. Wij kopen gezamenlijk originele en A-merk onderdelen in. U profiteert mee van de besparing die dat oplevert. Daarnaast ligt het uurtarief van Arkansas garage gemiddeld zo’n 10% lager dan dat van merkdealers. De prijzen van Arkansas garage zijn ook transparant. Op www.Arkansasgarage.nl/offerte kunt u gemakkelijk, snel en anoniem onze prijzen voor onderhoud en reparaties opvragen. Mocht er tijdens een keuring of onderhoud een eventuele reparatie nodig zijn, dan ontvangt u altijd vooraf een prijsopgave. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Voordelige veiligheidsinspectie

Arkansas garage wil actief bijdragen aan de verkeersveiligheid. Daarom bieden wij particuliere autobezitters voor slechts een veiligheidsinspectie waarbij alle vitale onderdelen worden gecontroleerd. Informeer bij uw Arkansas garage naar de voordelige prijzen!

Airco reparatie en vullen

Elk aircosysteem verliest een kleine hoeveelheid koudemiddel, 10-15% per jaar. Dit wordt voornamelijk veroorzaakt door lekkage bij de aansluitingen van de leidingen en bij de compressor.

Net als de motor van uw auto heeft ook het aircosysteem onderhoud nodig. Wij hebben de juiste specialisten en de apparatuur in huis om u daarmee van dienst te kunnen zijn. Zowel in de zomer als ook in de winter.

 

 

Te controleren punten bij onderhoudsbeurt

Bandenprofiel

Visuele controle remblokken en schijven

Niveau en kwaliteit remvloeistof

Verlichting

Niveau koelvloeistof

Niveau ruitensproeiervloeistof

Bandenspanning

Ruitenwisserbladen

Visuele controle onderzijde auto

3D UitlijnenDit wil je niet missen

Grijp je kans,  bel meteen of kom langs.
030-2619929

€39,95