0302619929

info@arkansasgarage.nl

Hudsondreef 5, Utrecht

Airco reparatie en vullen

Elk aircosysteem verliest een kleine hoeveelheid koudemiddel, 10-15% per jaar. Dit wordt voornamelijk veroorzaakt door lekkage bij de aansluitingen van de leidingen en bij de compressor.

Net als de motor van uw auto heeft ook het aircosysteem onderhoud nodig. Wij hebben de juiste specialisten en de apparatuur in huis om u daarmee van dienst te kunnen zijn. Zowel in de zomer als ook in de winter.

Te weinig koudemiddel en/of compressorolie

Als er te weinig koudemiddel en/of compressorolie in het airco systeem aanwezig is zal de airco bijgevuld en gecontroleerd moeten worden. Om het airco systeem te vullen zal deze als eerste leeg gemaakt worden om vervolgens het systeem met de juiste hoeveelheid koudemiddel en compressorolie te vullen. Ook de juiste druk is hierbij erg belangrijk. Tijdens het vullen kan er detectie vloeistof (UV – vloeistof) worden toegevoegd om zo het airco systeem met een speciale bril en ultraviolet licht op lekkage te controleren. Een andere manieren om het systeem op lekkage te controleren is een waterstof lekkagetest.

030 26 199 29

3D UitlijnenDit wil je niet missen

Grijp je kans,  bel meteen of kom langs.
030-2619929

€39,95