Onderhoud en reparaties

Kies Arkansas garage
Regelmatig onderhoud is een verstandige keuze. Net als de keuze voor Arkansas garage voor onderhoud en controle. Arkansas garage staat voor kwaliteit en service. Niet voor niets zijn alle Arkansas garages aangesloten bij BOVAG en RDW-erkend. Arkansas garage hanteert daarnaast een eigen kwaliteitsplan, waarvan de eisen hoger liggen dan die van BOVAG. Arkansas garages werken uitsluitend met goed opgeleide monteurs, die bovendien regelmatig worden bijgeschoold. Hierdoor zijn ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen ze iedere auto onderhouden.

Eerlijke en transparante prijzen
Bij Arkansas garage betaalt u een eerlijke prijs en dat is bijna altijd ook een scherpe prijs. Wij kopen gezamenlijk originele en A-merk onderdelen in. U profiteert mee van de besparing die dat oplevert. Daarnaast ligt het uurtarief van Arkansas garage gemiddeld zo’n 10% lager dan dat van merkdealers. De prijzen van Arkansas garage zijn ook transparant. Op www.Arkansasgarage.nl/offerte kunt u gemakkelijk, snel en anoniem onze prijzen voor onderhoud en reparaties opvragen. Mocht er tijdens een keuring of onderhoud een eventuele reparatie nodig zijn, dan ontvangt u altijd vooraf een prijsopgave. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Voordelige veiligheidsinspectie
Arkansas garage wil actief bijdragen aan de verkeersveiligheid. Daarom bieden wij particuliere autobezitters voor slechts een veiligheidsinspectie waarbij alle vitale onderdelen worden gecontroleerd. Informeer bij uw Arkansas garage naar de voordelige prijzen!

Te controleren punten
next 24 Bandenprofiel
next 24 Bandenspanning
next 24 Visuele controle remblokken en schijven
next 24 Niveau en kwaliteit remvloeistof
next 24 Niveau koelvloeistof
next 24 Niveau ruitensproeiervloeistof
next 24 Ruitenwisserbladen
next 24 Visuele controle onderzijde auto
next 24Verlichting
Is het setje reservelampen en – zekeringen compleet en passend?

Regulier onderhoud werkt kostenbesparend

Timber by EMSIEN 3 Ltd BG
replika rolex replica uhren rolex replica replica watches replicas de relogios replica rolex watches replica rolex hublot replica richard mille replica rolex replica